Quiénes son los pobres del Gran Buenos Aires? - Minujin, A.
Stanovenie heterogénnosti biedy a pokus o identifikáciu základných charakteristík základných skupín chudoby v rozvojových krajinách na príklade argentínskeho Buenos Aires - porovnávacia analýza za roky 1980-1987. Tabuľkové spracovanie skupín chudoby podľa rôznych ukazovateľov. Metodologické aspekty merania chudoby.