Una estrategia para la superación de la pobreza en América Latina.
Ciele a komponenty stratégie na prekonanie chudoby v Latinskej Amerike. Podrobný výklad siedmich komponentov tejto stratégie. Sociálna politika v tejto oblasti a jej charakter. Dimenzie podstaty stratégie na prekonanie chudoby. Vzájomné vzťahy a pôsobenie uvedených siedmich faktorov stratégie.