Warunki zycia w opinii spolecznej.
Z prác Centrálneho plánovacieho úradu vo Varšave. Spracovatelia použili aj výsledky výskumu vykonaného Strediskom pre výskum spoločenských názorov a iné materiály. Hodnotenie vlastných hmotných životných podmienok respondentov v r. 1989-1991. Príjmy obyvateľstva a jeho hodnotenie životných podmienok. Dynamika cien tovarov a služieb. Porovnanie životnej situácie respondenta a jeho rodiny v roku 1989. Predvídaný smer vývoja životnej situácie v r. 1990-1991.