Cadres: un statut en mutation. - Gibier, H.
Počet kádrov sa vo Francúzsku po 25 rokoch zdvojnásobil na 5 mil. Kádre už nemajú radi kádre. Kádre sú na ceste vymretia, tvrdia francúzski odborníci. Nezamestnaný káder je káder bez práv. Treba rozdeliť riziko a prinavrátiť miesto iniciatíve. (L'Expansion 4. júna 1992).