Integrating the Japanese and American work forces. - Dillon, L.S
Zriaďovaním závodov japonských firiem v USA dochádza k miešaniu japonského a amerického osadenstva a manažérov s komplikáciami vyplývajúcimi z rozdielnosti kultúr a pracovných návykov. Na integráciu pracovných síl oboch kultúrnych skupín sa navrhujú kroky a akcie smerujúce k vzájomnému pochopeniu a k optimálnym pracovným výsledkom. Metodika a výsledky prieskumovej štúdie u piatich japonských firiem. Rozdiely u výskumných a výrobných organizácií.