Kolektivní vyjednávání a generální dohoda. - Průša, Ladislav
Kolektívne vyjednávanie a tripartita. Rada hospodárskej a sociálnej dohody ako dohadovací a iniciačný orgán vlády, odborov a zamestnávateľov. Úloha generálnej dohody ako mechanizmu hľadania riešení jednotlivých problémov.