Lidský faktor v řízení.
Zvyšovanie významu ľudského faktora. Podľa západných prieskumov sa zmenili priority. Ľudský faktor postúpil na druhé miesto za strategické riadenie. Toto poradie má byť ťažiskom manažmentu až do prelomu storočia. Výrobca dneška už nie je len robotník, ale aj technik, inžinier, odborník. Jeho vzdelanie, schopnosť pospolitej práce, sebestačnosť, tvorivý a podnikavý duch, spôsob myslenia a konania a ich využitie dáva najlepšie predpoklady úspechu.