Savremennata demokracija na rabotnoto mjasto v USA. - Krimerman, L.
Analýza rozvíjajúcej sa teórie a praxe demokratizácie pracovného miesta v USA. Spolu s bohatou informáciou pre nás neznámych procesov sa prezentuje originálna ekonomická, sociálna a politická analýza. Náčrt prognózy o perspektívach demokratizácie pracovného miesta ako alternatívy doteraz jestvujúcich scénarov spoločenského rozvoja.