V akých podmienkach pracujú technicko-hospodárski pracovníci. - Prušová, A.
Výsledky výskumu stavu pracovných podmienok THP v ČSFR. Metodika spracovania informatívnej sondy. Materiálno-technické podmienky práce THP. Nezáujem riadiacich pracovníkov o pracovné podmienky THP a iné príčiny zlých pracovných podmienok. Organizačné a ekonomicko-sociálne podmienky.