Vedoucí pracovníci a čas. 2. - Stýblo, Jiří
Možnosti racionálneho využívania času a stratégia hospodárenia s časom manažérov. Predpokladom efektívneho využívania času je určenie priorít cieľov. Ďalším praktickým krokom je identifikácia cieľov a odvodenie jednej alebo viacerých úloh. Osvedčený postup pri dosahovaní úspor času.