Vom Zeitplanbuch zum Personal Information Management (PIM). Pomôcka pre efektívny manažment času. Hilfsmittel für ein effizientes Zeitmanagement. - Seiwert, L.J
Prostriedky realizácie efektívneho manažmentu času. Klasický, manuálny manažment času. Elektronický manažment času - využitie osobných počítačov so zodpovedajúcim softwarovým vybavením. Vytvorenie osobného informačného manažmentu (PIM). Funkcie PIM. Charakteristika softwarového zabezpečenia.