Výběr zaměstnanců podmínkou úspěšného podnikání. Potřebujete poradit? - Halevy, E.
Výber a zamestnanie správnych ľudí patrí k najdôležitejším zdrojom drobného podnikania. Náčrt správneho postupu pri vyberaní nových pracovníkov: určenia vlastných potrieb, nájdenie uchádzačov a zaškolenia zamestnancov.