Work and its future. - Applebaum, H.
Analýza koncepcie pracovnej etiky v historickom kontexte. Sociologická štúdia budúcnosti práce v priemyselných krajinách. Analýza budúcnosti práce z hľadiska trendov k nadbytku voľného času. Prognózy reštrukturalizácie spoločenských hodnôt vzhľadom k pracovnej etike a jej vzťahov k ostatnému spoločenskému a súkromnému životu.