Indeksacja plac w okresie transformacji systemowej. - Boguszewski, P.
S oživením ekonomiky nemožno rátať bez obnovy spotrebného dopytu. Indexácia miezd ako nevyhnutná činnosť. Rozličné aspekty indexácie. Vzorec procesu indexácie. Ekvivalentná a živelná indexácia. Scenáre indexácie - ukazovatele. Hrozba nadmerného urýchlenia inflácie môže byť spätá nielen so scenárom neadekvátnej, ale aj neekvivalentnej indexácie.