K novele zákona o mimosoudních rehabilitacích. - Voříšek, V.
Peňažné náhrady osobám, ktoré boli umiestnené v táboroch nútených prác alebo v pracovných útvaroch. Sociálne zabezpečenie prenasledovaných. Príplatky k dôchodkom.