K otázkam miezd a práce vo Francúzsku a Holandsku. - Wosková, V.
Usmerňovanie miezd v kolektívnych zmluvách vo Francúzsku. Minimálna mzda vo Francúzsku. Zlepšovanie pracovných podmienok. Spôsob prepúšťania z práce vo Francúzsku. Spôsoby odmeňovania v holandskej firme Shell.