K platové úpravě v rozpočtových organizacích. - Měchura, V.
Platová úprava v rozpočtovej sfére prechodná. V budúcnosti všetky platové nároky zamestnancov rozpočtovej sféry riešené zákonom. Zaradenie zamestnancov do platových tried. Stupnica platových tarifov. Osobné príplatky v rozpočtovej sfére. Zaradenie vedúcich pracovníkov do platových tried.