Koncepcje antyinflacyjnej regulacji wzrostu wynagrodzen. - Pazura, R.
Kontroverznosť tézy a spätosti miezd s efektami na úrovni podniku. Je potrebné uplatňovať protiinflačnú reguláciu odmeňovania? Tri koncepcie protiinflačnej regulácie odmeňovania a ich charakteristika. Smery zmien v zdaňovaní odmeňovania a ich problémy.