Pljusy i minusy indeksacii. - Pešechonov, Ju.V
Liberalizácia cien a inflácia. Kompenzácia rastu cien prostredníctvom indexácie príjmov. Mechanizmus indexácie. Riziko inflácie ako dôsledku indexácie príjmov. Absencia zdrojov indexácie v Rusku. Indexácia príjmov konkrétnych skupín obyvateľstva. Miera kompenzácie strát príjmov.