Výklad k nariadeniu vlády SR o platových pomeroch v rozpočtových a niektorých ďalších organizáciách a orgánoch. - Garay, V.
Platová trieda a platový stupeň. Priznávanie odbornej praxe. Píplatky za riadiacu činnosť. Osobitné príplatky. Priznávanie odmien.