Výklad k nařízení vlády ČSFR o regulačním odvodu za překročení mzdových a ostatních osobních nákladů v r. 1992. - Hoffman, J.
Špecifiká regulácie miezd v podnikateľskej sfére v r. 1992. Regulačné odvody za prekročenie mzdových a ostatných osobných nákladov. Pôsobnosť regulačných odvodov. Odvodové obdobie. Objem regulovaných mzdových nákladov nepodliehajúci odvodu. Smerný rast miezd.