Výklad k nařízení vlády ČSFR o platu a odměně za pracovní pohotovost v rozpočtových a dalších organizacích a orgánech. - Ježek, J.
Poskytovanie platov zamestnancov v pôsobnosti federácie. Poskytovanie platov v inej než československej mene. Hodnosti príslušníkov Colnej správy. Jednorazové peňažné náležitosti pre príslušníkov ozbrojených síl, bezpečnostných zborov a služieb v služobnom pomere. Zaradenie do platových tried. Platové tarify. Príplatok za vedenie.