Marché des carriéres et déséquilibres entre l'offre et la demande de travail. - Maurin, E.
Ponuka životnej dráhy, trh práce. Nestabilita v malých podnikoch, konzervatizmus v prostriedkoch. Výchova pre zamestnanie alebo pre povolanie. Interná výchova a povýšenie. Nezamestnanosť a nedostatok kvalifikovaných pracovných síl. Experimenty s nezamestnanosťou. (Economie et statistique 1991, č.249).