Unemployment, the market for interviews, and wage determination. - Sattinger, M.
Model nezamestnanosti, z pohľadu makroekonomického. Výskum trhu práce. Analýza mzdových sadzieb. Vplyv rozvoja ekonomiky na úroveň nezamestnanosti. Podmienky ekonomickej rovnováhy na trhu. vplyv trhu práce na úroveň mzdy. Mzda ako základný determinant ekonomického rozvoja.