Výklad k zákonu č. 231/1992 Sb., kterým se mění a doplňuje zákon o zaměstnanosti a zákoník práce.
Hospodárska činnosť a zamestnanie v štátnej správe a v niektorých vrcholových štátnych orgánoch. Zákonné poistenie zodpovednosti organizácie za škodu vzniknutú pracovníkovi pracovným úrazom alebo chorobou z povolania. Zamestnanie cudzincov. Príspevky pre čiastočne nezamestnaných.