Činnosť a problémy služieb zamestnanosti. - Rievajová, Eva
Systém služieb zamestnanosti má poskytovať efektívny a kvalitný servis občanom a pracovníkom pri hľadaní ich nového pracovného uplatnenia a napomáhať dosiahnutie rovnováhy medzi ponukou a dopytom po pracovných silách. Základnou jednotkou inštitucionálneho systému služieb zamestnanosti sú úrady práce. Vymedzenie základných úloh úradov práce. Charakteristika organizačnej štruktúry úradov práce. Cesty zvyšovania kvalitatívnej úrovne služieb zamestnanosti.