Human capital, investment, and migration in an integrated Europe. - Burda, M.
Význam a dôležitosť migrácie pri projektovaní a utváraní ekonomickej budúcnosti integrovanej Európy. Migrácia populácie z Východu na Západ 1990-91. Kľúčové aspekty migrácie a ich účinky na štruktúru a kvalitu pracovnej sily v týchto dvoch regiónoch (východná a západná Európa).