<Le> chômage de longue durée: une irrésistible ascension? - Freyssinet, J.
Dlhodobá a celková nezamestnanosť. Dlhodobá nezamestnanosť ako faktor stálej a celkovej nezamestnanosti. Dlhodobá nezamestnanosť: jej cesta a typológia. Politika boja proti dlhodobej nezamestnanosti. Transformácia zdrojov a potrieb pracovných síl. Perspektívy dualitnej spoločnosti. (La Revue de l'IRES 1992, č.8).