Mezinárodní srovnání vývoje bydlení v členských státech Hexagonální iniciativy. 1. - Stíbalová, B.
Postavenie bývania v hlavných makroekonomických agregátoch. Význam bývania v štruktúre životnej úrovne. Úroveň bývania v krajinách Hexagonálnej iniciatívy: v ČSFR, Maďarsku, Juhoslávii, Rakúsku, Taliansku a Poľsku. Financovania bývania a bytová politika.