Vnešneekonomičeskaja dejatel'nost' malych predprijatij. - Faminskij, I.
Rast významu malých firiem pri prechode vo vnútroodvetvovej medzinárodnej špecializácii na západe. Liberalizácia zahranično-obchodných stykov malých podnikov v Rusku a možné smery jeho rozvoja (kooperácia so zahraničnými firmami, výroba tradičných výrobkov). Realizácia produkcie cez sprostredkovateľov. Problém konvertibility rubľa. Úverovanie exportu a obchodné banky.