What is a firm? A historical perspective. - Chandler, A.D
Problematika výkladu pojmu "podnik" (firma). Podstata pojmu podnik a história jeho vzniku. Pravideľnosť chodu podniku. Organizačné schopnosti a teória podniku. Vznik dynamickej teórie podniku.