K problematice zakládání a rozvoje malých a středních podniků. - Bouše, V.
Funkcie malých a stredných podnikov v ekonomike. Vývoj počtu registrovaných súkromných podnikateľov v ČSFR za roky 1987-1991. Nedostatok vlastného kapitálu a obmedzený prístup k finančným zdrojom ako jedna z prekážok rýchlejšieho rozvoja. Charakteristika štyroch programov schválených vládou na podporu podnikateľov. Nedostatky v legislatívnej a fiškálnej oblasti. Odstraňovanie bariér rozvoja.