Negosudarstvennyj sektor v sovetskoj ekonomičeskoj sisteme. - Kuznecova, T.
Význam a miesto neštátneho sektoru v totalitnom režime. Násilná redukcia neštátneho sektora. Štruktúra neštátnych foriem hospodárenia v podmienkach centralisticko-administratívneho systému. Podmienky fungovania neštátneho sektora v etape deetatizácie a deunifikácie. Veľkosť a štruktúra formujúceho sa neštátneho sektoru (družstvá, súkromníci, akciové spoločnosti..).