O krajowych zródlach kapitalu - niektóre aspekty. - Gedymin, O.
Návrhy na zdokonalenie riadenia urýchlením procesu privatizácie neprinesú žiaduci prelom v ekonomike. Nedostatočne využité domáce zásoby kapitálu v Poľsku - príklady. Príčiny trvalých negatívnych finančných výsledkov podnikov. Zásoby kapitálu domácností. Návrh na nové nástroje reštrukturalizácie. Navrhuje zriadiť územné daňové správy ako akciové spoločnosti s určenými príjmami.