Imposition des bénéfices: quel systeme retenir en économie ouverte?
Problémy hospodárskej politiky vyvolané medzinárodnými investíciami. Princíp územný a princíp zdanenia zisku. Rovnosť medzi národmi. Ako zmierniť dvojité zdanenie na medzinárodnú úroveň? (OCDE, L'imposition des bénéfices dans une économie globale - Questions nationales et internationales 1991).