Jste připraveny, finanční úřady? - Svátková, S.
Poslucháči kurzu daňovej teórie a politiky na VŠE v Prahe uskutočnili formou dotazníkov na finančných úradoch prieskum o súčasnej situácii v tejto oblasti. Dotazník bol zameraný na sedem oblastí: Personálne zabezpečenie. Finančné výsledky daňovej správy. Mzdové podmienky. Materiálno-technické zabezpečenie. Štruktúra pracovnej doby daňového úradníka. Problémy spolupráce s ostatnými orgánmi štátnej správy. Najvýznamnejšie problémy sťažujúce každodennú prácu. Výsledky a závery pre ďalšiu prax.