K problematike pozemkovej dane. - Novák, J.
Odraz špecifík výroby a spotreby potravín pri aplikácii daňovej reformy. Metodická úprava dane z pozemkov, ktorá sa stane súčasťou dane z nehnuteľností. Problémy ocenenia nehnuteľností trhovou cenou z hľadiska zavedenia novej dane. Východiská rekonštrukcie pozemkovej dane. Úľavy pri zavádzaní novej pozemkovej dane.