Nevidím důvody k zavedení rozdílných daňových soustav, říká federální ministr financí Jan Klak. - Klak, J.
Rozhovor o problémoch ďalšej práce federálneho ministerstva financií, o vplyve budúceho štátoprávneho usporiadania na pripravované daňové zákony, o možnostiach jednotného daňového priestoru na území ČR a SR, o vplyve nevyjasnenia v otázkach daní na správanie sa podnikateľov, o rozpočtovej politike a o rozpočtoch na rok 1993, o úrokových mierach a cenných papieroch.