Novyj zakon o podochodnom naloge načal dejstvovat'. - Tur, V.A
Zákon o dani z príjmov fyzických osôb v Rusku. Daňový základ - ročné príjmy. Administratívno-dokumentačná náročnosť realizácie daňového zákona. Spôsob výpočtu dane. Daňové úľavy a daňové tarify.