O naloge na pribyl' predprijatij i organizacij. - Poltorak, A.F
Vysvetlenia k zákonu o dani, ktorý vstúpil do platnosti v Ruskej federácii od 1.1.1992. Zákon sa vzťahuje na podniky a organizácie - právnické osoby, vrátane podnikov so zahraničnou účasťou. Výpočet zisku. Normovanie mzdových nákladov. Okrem dane zo zisku platia podniky dane z jednotlivých druhov dôchodkov - dividendy, percentá z akcií, podiely, dôchodky z prenájmov. Daňové úľavy.