Investiční klima - faktory a podmínky. - Hudaňová, V.
Negatívny vývoj investičného trhu v ČSFR a perspektíva jeho zastavenia. Faktory, ktoré spolupôsobia na investičné klíma. Výsledky testov o investičnom chovaní podnikov v ČSFR. Vplyv úrokov, daní a foriem vlastníctva na investičnú aktivitu. Problémy oceňovania pojmov v privatizačných projektoch. Úloha investičných privatizačných fondov. Účasť zahraničného kapitálu v IPF.