Platební neschopnost podniků, zásoby a úvěry. - Nefová, E.
Príčiny platobnej neschopnosti podnikov a jej ďalšieho zvyšovania. Odvetvia s najvyššou platobnou neschopnosťou. Vývoj zásob ako hlavný faktor nepriaznivej finančnej situácie podnikov. Vývoj zásob v štátnych hospodárskych organizáciách za r. 1989-1991. Zhoršovanie predpokladov poskytovania úverov podnikom.