pénzforgalom egy input-output modellje. Kísérlet a multiplikátorelmélet általánosítására és a multiplikátorok kiszámítására. - Bródy, A.
Význam input-output modelov, modely podľa Neumana a Leontiefa. Porovnanie obehu peňazí a obehu tovarov, ich vzájomné väzby. Popis modelu. Na príklade hospodárstva Maďarska v roku 1985 poukázané na konkrétne aplikačné možnosti input-output modelov. Výroba a domácnosti - multiplikátory.