Centrální banka a veřejnost. - Bulíř, Aleš
Cieľová funkcia centrálnej banky. Model chovania centrálnej banky. Ekonomické centrum (centrálna banka a vláda) a verejnosť. Popis prístupu založeného na spoločenskej funkcii blahobytu pre modelovanie "hry" medzi centrom a verejnosťou.