Co má obsahovat statut investičních fondů. - Podnecký, D.
Štatút investičného privatizačného fondu by mal obsahovať údaje, ktoré poskytnú investorovi ucelenú informáciu o fonde a načrtnú jeho výhody. Náčrt riešenia, ktoré skĺbi požiadavky zákona č. 248/1992 Zb. o investičných spoločnostiach a investičných fondoch i prezentáciu fondu pred potenciálnym účastinárom.