Destruction monétaire et déséquilibre économique. - Chuilon, R.
Deštrukcia, čiže rozklad meny, je podľa autora príčinou hospodárskej nerovnováhy. Nevýhody rozkladu meny. Ako k nemu dochádza. Ako to riešiť. Prihovára sa za reformu tvorby meny. (Haute finance 1992, č.15).