Infljacija i krizis: puti vychoda. - Amosov, A.
Rast objemu peňažnej masy v ZSSR od r. 1961. Likvidácia určitých dôsledkov inflácie v netrhových podmienkach. Vplyv vysokých výdavkov na vojenské ciele. Skúsenosti Nemecka z povojnového vývoja pri likvidácii deficitu a liberalizácii cien. Štátne dotácie poľnohospodárstva a brzdenie cien ako protiinflačné faktory. Liberalizácie cien, príjmov a masa tovarov. Znižovanie vojenských výdavkov a konverzia.