Infljacija v investicionnoj sfere i mechanizm jego sderživanija. - Bobkov, I.
Suma faktorov inflácie v investičnej sfére. Celkové zdražovanie produkcie v investičnej výstavbe a inflácia. Reálna efektívnosť investícií. Hodnotenie temp inflácie. Prognóza dynamiky investícií. Výpočet veličiny inflácie. Faktory formovania hodnoty produkcie v stavebníctve. Prognóza inflácie v investičnej sfére.