Kak ukrepit' rubl' zolotom. - Gogochija, D.
Návrh trojstupňového peňažného systému (peňažné znaky, cenné papiere centrálnej banky a zlatá moneta), ktorý by mal viesť ku úsporám rubľových príjmov a regulácii peňažného obehu. Úloha cenných papierov ako prostriedku stabilizácie peňažného obehu a zabránenia znehodnotenia peňazí. Kurz cenných papierov vo vzťahu k zlatu. Výkyvy výmenného kurzu certifikátov banky.