Společná měna - ano, či ne? - Cuc, M.
Hlavné kritériá, podľa ktorých by sa mali usporiadať menové vzťahy medzi samostatnými štátmi po rozdelení ČSFR. Alternatíva prvá: Menová únia (podľa vzoru ES). Obmedzenia pre schodky štátnych rozpočtov. Charakteristika možnej česko-slovenskej (slovensko-českej) menovej únie. Alternatíva druhá: Slovensko používa českú menu. Alternatíva tretia: Vlastná slovenská mena.